Здрави, щастливи хора и животни

Адаптирането към живота в нарастващо урбанизирания свят може да е стресиращо за кучетата и котките. Иновативното третиране на поведенчески смущения на Сева спомага за подобряване на съвместния живот на хората и техните домашни любимци.

Много изследвания са показали, че собствениците на домашни животни са по-щастливи, по-здрави, по-малко тревожни и по-малко изолирани от хората без домашни любимци.
Но адаптирането към живота в нашия урбанизирания свят би могло да бъде стресиращо за кучетата и котките. Ето защо Сева осигурява собствениците с пълна гама терапевтични решения, предназначени за оптимизиране на живота, който те споделят със своите четириноги приятели. Така са създадени иновативните продукти ADAPTIL® и FELIWAY®, които са революция в лечението на поведенчески разстройства.

В множество страни, съвместно с ветеринарните доктори и редица животински благотворителни организации, Сева работи за образоването на хората относно причините за поведенчески проблеми при домашните любимци. Често проблемните ситуации биват посочвани като основна причина за изоставянето на тези домашни любимци, както и за случаите на тяхната евтаназия. Сева обезпечава редица благотворителни организации за хуманно отношение към животните с Adaptil® каишки, което е от помощ при последващо намиране на дом за кучетата от приютите.

Обратно нагоре