За компанията

С иновации и доказан двуцифрен растеж, Сева е една от най-бързо растящите компании в топ 10 на ветеринарният фармацевтичен сегмент. Нашата визия се простира далеч отвъд здравето на животните.

В момента 75% от всички нови човешки инфекциозни заболявания са с произход от животни или птици. Тези заболявания или т.нар. зоонози, като птичият грип, бруцелозата и Q-треската ни карат да търсим ефикасни решения срещу тях. Затова нашата ангажираност се простира отвъд здравето на животните и хуманното отношение към тях и се илюстрира от девиза ‘Together, beyond animal health’.

Ние работим с редица благотворителни и социални програми по света - навсякъде, където нашите продукти и ноу-хау могат да помогнат и с всякакви партньори. От Уганда, където работим с дребните собственици на добитък и докторите за изкореняване на сънната болест до Великобритания и САЩ, където Сева осигурява феромонни каишки Adaptil® (кучешки успокояващ феромон) с цел намаляване на стреса за кучетата в приютите и в новите им домове.

Ние сме наистина глобална компания - присъстваме пряко в 42 страни, а работим в повече от 110; имаме 13 изследователски и развойни центрове, 21 производствени площадки и повече от 3500 служители по целия свят.

Обратно нагоре