Ceva приключи сделката по придобиване от Boehringer Ingelheim на гамата ваксини за свине и преживни животни и нестероидни противовъзпалителни продукти на Merial

Днес, 19 януари 2017 година, приключи сделката между Ceva Santé Animale и Boehringer Ingelheim, в резултат на което Ceva придобива част от гамата продукти на Merial Animal Health, в това число ваксини за свине и преживни животни, както и нестероидни противовъзпалителни...

Днес, 19 януари 2017 година, приключи сделката между Ceva Santé Animale и Boehringer Ingelheim, в резултат на което Ceva придобива част от гамата продукти на  Merial Animal Health, в това число ваксини за  свине и преживни животни, както и  нестероидни противовъзпалителни продукти.

Всички продукти, предмет на това придобиване, ще бъдат налични чрез местните филиали или дистрибутори на Ceva. Информацията относно наличност и заявяване на продуктите ще бъде предоставяна от местните представители на Ceva.

През последното десетилетие Ceva убедително се нареди сред най-бързо развиващи се компании в топ 10 на ветеринарния бизнес, правейки сериозни инвестиции в разработването на различни ваксини, като част от своята глобална стратегия за профилактика.

Коментирайки приключилата сделка д-р Марк Приказки, Председател на УС  и Главен изпълнителен директор на Ceva, каза:

"Щастливи сме от придобиването на тази гама продукти и  проекти с голям потенциал. Знанието зад производството на тези продукти започва  от Пастьор, Rhone-Merieux, Merial и  ние сме наясно, че Ceva поема отговорността да поддържа тази силна научна традиция. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че  ние ще продължим да инвестираме в това развитие - сега и в бъдеще. "

 

Last update: 19/01/2017

Обратно нагоре