Епрецис 2% инжекционен разтвор

НОВО! Епрецис 2% инж. разтвор - наследникът на Cevamec 1% инж.. Противопаразитен продукт с нула часа карентен срок за млякото!

Уважаеми колеги,

Сева Анимал Хелт България има удоволствието да ви представи най-новото попълнение в гамата си от противопаразитни продукти за преживни животни – Еprecis инж. разтвор, съдържащ 2% еприномектин.

Еприномектинът е молекула от групата на макроцикличните лактони и притежава широк спектър на действие срещу външни и вътрешни паразити (за подробности вижте листовката на продукта). Освен това, еприномектинът е единствената молекула от тази група която практически не се елиминира с млякото и поради това е приложима при лактиращи животни, чието мляко е предназначено за консумация от хора.

Качества и предимства на Eprecis 2% инжективен разтвор:

0 дни карентен срок за млякото - не е нужно лактиращите животни да се третират по различна схема от сухостойните или да се чака пресушаването им за да бъдат обезпаразитени. Съответно, няма загуба от пропусната реализация на млякото заради карентен срок. Удобство, както за фермера така и за ветеринарния лекар!

Подкожно инжектиранеEpercis e първия продукт съдържащ еприномектин предназначен за инжектиране - най-сигурният и предпочитан от ветеринарните лекари начин за прилагане на такъв вид продукт, защото дава възможност за прецизно дозиране.

Ниска доза - 1 мл/100 кг ж.т. - това, плюс нулевия карентен срок за млякото прави продукта изключително икономически ефективен. С един флакон от 100 мл могат да бъдат обезпаразитени 20 крави по 500 кг!

Eprecis инжективен разтвор е щадящ за околната среда – използваното количество е минимално и прецизно дозирано, няма изтичане и замърсяване на почвата и водите.

Eprecis e в CLAS флакон – здрав, удобен и лек!

В момента е налична разфасовка от 100 мл. Вижте актуалната промоция за продукта тук:

http://www.ceva.bg/Promocii/Promociya-Eprecis

Last update: 08/12/2015

Обратно нагоре