На гребена на вълната с новите формули DouxoS3

DouxoS3 е иновативна гама продукти, създадена от експертите на Сева с грижа за кожата.Ключовата съставка е Ophytrium – натурална съставка от растението Ophyopogon japonicus, част от уникалния процес за създаване на нови формули с максимална безопасност.

S3 означава: Safe- безопасност, Skincare- с грижа към кожата, Selection – внимателен подбор

Ophytrium e избран измежду няколкостотин съставки, заради своята висока толерантност и едновременно действие върху трите кожни бариери:

- Усилва механичната бариера, за еластична и продължително хидратирана кожа

- Възстановява баланса на защитната микробна флора, за да бъде кожата здрава

- Намалява дразненето, за спокойна кожа

DOUXO® S3 са внимателно формулирани, за да удовлетворят животните и техните собственици:

МАКСИМАЛНА ПОНОСИМОСТ: БЕЗ сапуни, сулфати, парабени, фталати, оцветители и наночастици

МАКСИМАЛНО УДОВОЛСТВИЕ: хипоалергенен летен аромат и гладка кремообразна текстура

МАКСИМАЛНО УДОБСТВО: ергономична опаковка, създадена с помощта на собствениците на домашни любимци. Иновативен протокол: само едно къпане със шампоан и след това приложение на пяна три пъти седмично – без измиване, за по-дълготрайно действие и прилагане чрез релаксиращ масаж. Това наистина е добра новина за животните, които не обичат да се къпят и улеснение за техните собственици. 

МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

Едновременно действие върху трите кожни бариери( механична, микробиологична и имунологична), за максимална защита на кожната екосистема. Строги протоколи, включващи уникален скринингoв процес: S3, клинични изпитвания и тестване върху иновативни модели на кожа, доказват действието на DOUXO S3 върху всички кожни бариери, предлагайки на клиентите ефективността, която очакват и продукти, на които може да се доверят.

МАКСИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ

Собствениците на домашни любимци искат да имат пълно доверие в продуктите, които използват, за да се грижат добре за своите любимци и да са сигурни, че тези продукти не съдържат противоречиви съставки. DOUXO S3 имат доказан висок профил на толерантност, изпитани чрез протокол за остри състояния, специално създаден да потвърди безопасността при по-голяма честота на употреба. DouxoS3 са разработени при строги изисквания, за да отговорят на притесненията на собствениците: БЕЗ сапун, сулфати, парабени, наночастици и оцветители, хипоалергенен аромат.

МАКСИМАЛНА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ

Използването на продукти с локално приложение върху кожата, може да бъде предизвикателство за собствениците на домашни любимци. Затова Douxo S3 са създадени да бъдат лесни и удобни за употреба. И продуктите, и опаковката са създадени с тясно сътрудничество на собствениците, като им предлагат изключително удобен, патентован протокол за оптимално удовлетворение.

Уникално проектираната опаковка на Douxo S3 позволява лесно използване:

Високата ефективност, големи инвестиции в разработването на гамата и качеството на опаковката определят DOUXO® S3 като PREMIUM  продукти с високо качество. 

Налични в 4 различни формули, създадени за всеки тип кожа:

Обратно нагоре