VECTRA® 3D Пипета от ново поколение срещу бълхи, кърлежи, комари и още ..... Много по-лесна защита!

Пролетта е тук и всички жадуваме да прекараме повече време сред природата. Но......опасните кърлежи също са тук и застрашават здравето на домашните любимци и техните собственици. Необходимо е бързо и ефективно действие, за да защитим любимите си кучета...

Превенцията е по-добра от лечението
VECTRA® 3D добавя силен репелентен ефект към класическото действие да убива външни паразити. Действа срещу комари, пясъчни мухи, кърлежи и бълхи, преди да засмучат кръв! Това е важно, защото те са преносители на опасни, дори смъртоносни болести.
Кърлежи
Един, единствен кърлеж е достатъчен, за да зарази кръвта с опасни причинители на заболявания. Това може да отнеме по-малко от 24h! Лаймска болест, Бабезиоза  са едни от най-опасните болести, от които страдат кучетата. Ухапването от кърлежи може да е трудно забележимо, особено на тъмна кожа и ефектите от него да се проявят след седмици, когато кучето стане летаргично и са засегнати сърдечната и нервната му система. Лаймската болест става все по-опасна всяка година и може да се предаде от кърлежи на хора. VECTRA® 3D отблъска и убива кърлежите, преди да се закачат на кучето!
Бълхи
Бълхите са отговорни за FAD(алергичен дерматит, причинен от бълхи) и заразяването с тения(D.caninum). Кожният обрив може да доведе до загуба на козина, разраняване на кожата от чесане и други кожни проблеми. VECTRA® 3D действа бързо и убива бълхите, преди да засмучат кръв. Освен това стопира развитието на бълхи в дома, защото действа на техните яйца, ларви и какавиди.
Комари
Едно ухапване от комар е достатъчно, за да предаде паразита, отговорен за заболяването Дирофилариоза. VECTRA®3D отблъсква и убива комарите при контакт! Те не успяват да ухапят кучето, но поемат от активните съставки и умират. Контролът на комари е важна част от профилактиката на това заболяване.
Пясъчни мухи
Те могат да пренесат смъртоносен паразит, който причинява заболяването Висцерална Лайшманиоза при кучета. Тази опасна болест атакува вътрешните органи на кучето(черен дроб, бъбреци, лимфни възли и т.н) и може да причини смърт. Лайшманиозата е зооноза и може да се предаде от пясъчните мухи на хора. Пясъчните мухи са много малки и се хранят с кръв. VECTRA® 3D отблъсква пясъчни мухи!

Начин на приложение

В допълнение към инсектицидния и акарициден ефект, VECTRA® 3D осигурява силно репелентно действие, благодарение на уникалната си комбинация от 3 активни съставки. Действа преди паразитите да засмучат кръв, директно върху козината на кучето. 
Може да закупите VECTRA®3D от нашия ексклузивен дистрибутор „Сито – 92“ ЕООД https://sito92ltd.wixsite.com/sito92ltd  или от други ветеринарни складове на едро, с които работите.

Last update: 22/06/2021

Обратно нагоре